Hulp op maat

Lees verder

Hulp op maat


Uw kind krijgt begeleiding op maat, individueel en afgestemd op de behoefte omdat uw kind speciale aandacht nodig heeft.

Begeleiding op maat

De begeleiding wordt aangepast aan uw kind, waarbij ik eerst kijk naar de vaardigheden die uw kind beheerst en waar het aan toe is om te leren. En afhankelijk van de manier waarop uw kind het beste leert, wordt de begeleiding ingezet.

Individueel

Uw kind krijgt intensieve individuele begeleiding, zodat alle aandacht gericht kan zijn op uw kind en zijn/haar te oefenen vaardigheden.

Afgestemde begeleiding

Kinderen met een ontwikkelings- of leerprobleem verdienen persoonlijke aandacht. Voor mij is geen enkel kind gelijk. Daarom krijgen ook deze kinderen hun eigen unieke begeleiding.

In de afgelopen jaren heb ik veel met deze kinderen gewerkt, waardoor ik een aanpak heb ontwikkeld die werkt. Ik maak gebruik van hun eigen unieke sterke kanten en breng hen daardoor verder in hun (leer-)ontwikkeling. Met als mogelijke gevolgen dat ze gelukkiger zijn in de klas, meer geaccepteerd worden en meer zelfvertrouwen krijgen.

Hulp op locatie

Voor begeleiding kunt u in de praktijk terecht, maar de hulp kan ook op de school van uw kind of bij u thuis geboden worden. In een kennismakend gesprek kunnen we hier verdere afspraken over maken.